Klänning beställd!

Vad tycks?:)


Soool!

Idag har det varit över 30 grader varmt och alldeles underbart, det firade jag och mina kompisar med första doppet i Sverige med godis, chips och dricka.


Vilken till skolavslutningen?


Älskade väder!

Hej vilket super fint väder! över 23 grader varmt å det måste va i skuggan! Min telefon är inne på lagning (hoppas den kommer ikv) så ska jag göra ett videoinlägg om frågestunden eller bara ett vanligt inlägg??

Frågestund

Tjenare tänkte ha en liten frågestund som jag sedan svara på. på ett videoinlägg eller text det får vi se då!
så fråga på nu!:)

Frågestund

Tjenare tänkte ha en liten frågestund som jag sedan svara på. på ett videoinlägg eller text det får vi se då!
så fråga på nu!:)

VALBO

Som ni kanske har förstått på rubriken så har jag varit i valbo idag å shoppat som ni kan få se bild på sedan när jag kommer hem för nu sitter jag i bilen påväg hem


Ingen skola

Hej va inte i skolan idag för jag orkade verkligen inte... Har haft en skit tråkig dag:) men ett fint meddelande har jag fått som muntrat upp mej:)

Imorgon är det ledigt grån skolan! Yeah:D


Glasögon?

Hej igår har min pappa fyllt år så efter skolan har jag har bara varit hemma å ätit kakor haha... jag har ju egentligen glasögon men nu har jag linser (ska ha linser men använder aldrig) men tkr ni jag skulle passa i dom här glasögonen å isf vilken färg? skriv en komentar:

Toblerone

Tjena ligger i soffan å kollar på solsidan och äter toblerone är inte i skolan idag för jag ä så sjukt trött efter denhär veckan och heljen...


Nails

I Frankrike köpte jag klistermärken till naglarna å satte på dom på lösnaglar


Snabb bloggning

Måste sova nu så jag orkar upp till skolan imorgon så jag tror jag skriver om vikingalägret imorgon
Godnatt:)
Bild från bussen hem från lägret idag


Konfa

Sitter på bussen påväg på Vikingaläger i Rättvik. Ska sova där inatt som en Viking. LIKE À BOSS.


Fredag:

Idag gick vi upp kl 06.00 och åt frukost och gick direkt till tåget Det tog ca 2-3 timmar och sedan till bussen till flygplatsen i nice. Vi åt och sedan gick vi igenom tullen sedan gick vi lite på taxfreen och sedan på planet. Vi åkte på norwegian och dom hade wifi på flyget:D det tog ca 3-4 timmar sedan har vi tagit bussen till väsk uthämtningen och sedan på tåget och nu har vi precis bytt tåg i Borlänge mot falun. Ointressant inlägg men skit i det... Jag lägger upp massa bilder ikv när jag kommit hem.


Torsdag:

Igår gick vi upp tidigt och gick till bussen för att åka till saint tropez. Det tog typ 3 timmar att åka dit å buss chafören körde som en IDIOT upp på trotoarerna å typ körde i 100 km/h på typ världens snurrigaste väg. Men när vi väl kom upp dit så var det sjukt fint. Vi gick och köpte en baguette å sedan gick vi in på några marknader. Å jag köpte ett skal till telefonen som det står "i<3 st. Tropez" på. Sedan målade vi akvarell och åkte hem. När vi steg av bussen i Toulon rusade vi till hotellet och duschade och gjorde oordning oss. Sedan tog vi bussen till deras skola och hade avslutnings fest. Det var ganska lungt och lite "tråkigt" men roligt iaf. Där fick vi mat det var typ paket och grejer, cheesecaken in my heart. Sedan när det var slut tog vi som bodde på hotell bussen till donken och ngra åt där. Sedan gick vi till hotellet och packade våra saker och sov


Onsdags:

I onsdags gick vi först på marknad å jag köpte lavendel. Sedan gick vi på stan och sedan ut å åt entrocote med pommes.


Tisdag:

I tisdags kom våra "guider" (ngra från deras skola som också va i Sverige men bodde hos niorna å niorna va i Frankrike förra året) å med dom tog vi bussen till skolan och sedan fick vi åka i en av fransosernas bilar till stranden (typ 20-30 min med bil) det var jätte fint väder men jag badade inte för vattnet var IS kallt. Så jag låg på stranden å steekte. Sedan åkte vi hem å gick ut å åt. Jag åt kyckling med pomfrites å sås


Måndag:

I måndags gick vi en bit till en linbana upp på ett högt berg. Det var jätte mysigt å fint väder. Där åt vi å bara chillade sedan åkte vi ner igen å gick till fransosernas skola där gjorde vi först en "kladdkaka" å sedan hade vi en frågesport, svenskarna om Frankrike å fransoserna om sverige. Sedan gick vi som bode på hotell och åt. Hmm... Vad åt vi? Jo,jag åt spaghetti bolagnaise.


Inte hunnit blogga

Hej jag har inte hunnit blogga när jag va i Frankrike men nu sitter jag på flyget påväg hem.

Söndag: i söndags var vi på en strand ungiefär 1 timme bort om man gick. Det var faktiskt helt ok varmt/kallt i vattnet. Jag badade efter en stund. Å vart "i puttad"(bråkade) en gång. Sedan gick vi till hotellet å sedan åt vi pizza:) var helt ok gott. Sedan hade vi våran "efterfest" igen i våran swet.


Frankrike<3

Hejhej... Just nu sitter jag utanför hotellrummet å bloggar för jag har fått ett wi-fi lösenord å det funkar bara här... Igår flög vi tre timmar till nice å sedan åt vi där, det var ganska sunkigt å luktade kiss nästan överallt det var många uteliggare som tiggde pengar. Efter ngn timme tog vi tåget från nice till Toulon och det tog ca en timme å fyrtio min eller ngt sånt. När vi kom fram så fick vi äntligen träffa fransoserna som bodde en hos varje svensk elev(familj) som läser franska. (jag läser sv/eng å bor på ett hotell) vi hälsade å sedan gick vi till hotellet. När jag och min kompis som jag delar rum med kom till Vårat rum så var det ostädat å vi fick en inblick att hotellet inte var så bra. Vi tänkte inte mer på att det var ostädat utan bytte om och sedan gick vi alla (som bor på hotell) och åt på donken. Sedan gick vi en sväng på stan å blev haffade av några killar. Å när vi kom till hotellet igen hade jag och min kompis fått en svet. Så alla hade "efterfest" där sedan kolla vi på tv och sov.
Skriver om idag ikv nu ska jag snart ut å äta:)
Hoppas ni har det bra:)


Arlanda

Ligger på en bänk på Arlanda å vill sova Vårat flyg går om en Timme å fem minuter:/ USH... Hatar å flyga! Jag har köpt britney Spears parfymen (rosa) den luktar jätte gott


Upps...

Igår kväll när jag kommer från stallet å ligger det en öppen pärm på bordet å då är ju "skalet" (det hårda) snett å då lägger jag telefonen där... Så glider telefonen ner å hamnar på golvet å skärmen spräcks... Upps... Men jag har satt ett skyddsplast på skärmen så den inte ramlar isär å jag skär mej...


Mot Frankrike!

Tjenare som rubriken så förstår ni säkert att jag drar på språkresa mot frankrike. Kom på bussen för ca 25 minuter å jag är redan uttråkad?! Haha det går verkligen inte å sova:( aja nu ska jag försöka va lite social med dom andra å kanske försöka sova lite:)

Fin egopix från bussen lite mörk menmen...


Lyxshake in My <3

Tjenare var ner på stan med några kompisar. Köpte en hår munk som egentligen skulle kostat 79 kr å nu kosta den 19.90. Bra fynd där! Sedan drog vi till Max å drack lyxshake blåbär vilket ä ngt jag rekomenderar starkt, men dom är ju så stora så man mår illa


Jag<3vädret

Har setat ute i solen en stund å solat det är så sjukt fint väder. Men imorgon skulle det tydligen bli sämre... Fy!


Hemma

Som rubriken sejer är jag hemma eftersom jag är jätte förkyld så att jag orkar vara med till frankrike på fredag:)


Back to school...

Tjenare åkte ner å köpte gott å blandat å sedan städade jag mitt rum... Å jädrans vilken skillnad det blev asså!
Nu har jag kollat på humorgalan som jag personligen inte tyckte att det var så mkt humor i. Men det kanske bara var jag, eller?
Nu ska jag iaf sova snart så jag orkar upp till skolan efter dethär lilla mini lovet på fyra dagar som vi har haft och nu blir det två och en halv dag i skolan å sedan la france!!
Godnatt


Summer feelings

Herrrrrrrregud vilket härligt väder! Ligger på studsmattan å steeker å gör en liten för bränna innan Frankrike på fredag!:)


Valborg

Upps... Bloggade inget igår hade ingenting å skriva om och på kvällen hade jag inte tid...kvällen tillbringades tsm med kompisar å vi grilla å gick upp till en brasa:)


RSS 2.0