Vrf måste jag fylla i dethär...??

Å där kom jag in på bloggen från telefonen... Nästan, Loggade in från safari å det går hur bra som helst tror det är fel på appen så jag får väll ta bort den å ladda ner den igen. För det har ju blivit såhär efter att Blogg.se har uppdaterat men det står inte att Blogg.se appen ska uppdateras!? Aja, iaf så är jag kvar i stan (sa ju att vi skulle flytta ut till stugan) men jag tror vi skulle flytta i början av nästa vecka. Iaf, idag har jag tagit bilder med stativet jag köpte igår ( tror jag måste komma in lite mer i "foto världen" för bilderna vart väldigt suddiga när jag tog "egopix" med stativet) nu ska jag iaf sova snart.

GOD NATT:*

Chill...

Tjenare idag har jag bara varit hemma och ätit kakor hehe... Men nu ska jag iväg till Siba och köpa ett kamera stativ:D

Hörs;*

Furuvik

Tjenare har varit på Furuvik igår och har massor av bilder som jag tänkte lägga upp, Jag bloggar inte så mkt eftersom jag inte kommer i från telefonen.. Jag får ta och fixa det. Idag har jag varit på lugnet och badat fast jag har inga bilder därifrån.
 
Min nya vän... Hhaha så sjuks sööt!

Blixt på P&L

Hörde att blixten slagit ner på P&L:/ Blixten hade slagit ner på Campingen Det var tydligen 17 st skadade...

Sommarstugan

Tjenare jag har varit i sommarstugan idag och fixat hästhagar och sånnt för jag tror vi flyttar ut dit imorgon. Nu ska jag snart äta och sedan kanske snacka med Emma
 

skype

 
 
Sitter och skypar med min kompis som flyttat till göteborg för ca ett och ett halvt år sedan:/ och hon kommer upp hit den 8:onde juli:) SAKNAR DEJ!<3

igår

tjenare jag har varit dliog att uppdera dom senaste dagar men det är för att jag inte kommer in på blogg.se på mobilen... Kanske för att dom har gjort om? Inte vet jag.
Igår åt vi hos min farmor och farfar. Och idag har jag ju konfirmerat mej! Jag stod och snacka i mikrofon inför hela kyrkan!? Fattar det inte, Det var skit kul! Sedan hem äta smörgåstårta och pressenter. Jag fick en systen kamera! hihihi nu blir det fina bilder till bloggen. också fick jag halsband och en väska till kameran:)

??

Okej?? Vad fan har Blogg.se gjort? Det ser helt anorlunda ut! Fattar ingenting men aja... Det är väll som det är

Sry för att jag inte bloggade igår detvar ju midsommar och allt, Jag och min familj var på sveden och firade, det var jätte trevligt. Vi har aldrig firat där förut eftersom vi alltid brukar vara i våran sommarstuga men det var ju roligt att pröva ngt nytt. Sedan var vi typ hemma å grilla marshmellows och spelade trädgårds yatsy.

Rubrik

Tjenare sedan förra inlägget hat jag typ bara ätit suttit vid datan å var å handlat, Typ nu ska jag gå å lägga mej i sängen och kolla FB och smsa lite,

Godnatt alla:)

Konfa träning

Tjenare idag fick jag lov att gå upp typ nio för jag skulle på träning till konfimationen, Också har jag varit å köpt ettpar örhängen:) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag vi får väll se. Vi hörs sedan:)

Fy fan vad jag är trött på er...

Asså jag är så jävla trött på ALLA falska jävla vänner! Fyy fan.Så jävla sjukt hur alla bara håller på och trycker ner e hela jävla tiden!? vad har ni för jävla fel? Bara ge er! Jag har fan också kännslor! Det är bara så jävla töntigt...Hur tror ni det känns lixom?och när ni sitter och sejer: Ja jag vet jag har varit med om precis samma sak som jag gjort mot dej nu! Vad fan är det för skit ni sitter och sejer? Om ni skulle varit med om samma sak så skulle ni väll inte sitta där bakom skärmen och göra samma sak emot mej?? Så FALSKA så det är sjukt! Fy fan vad omogna...

Är du 98:a i falun och vill komfirmera dej??

Är du 98:a i falun och vill konfirmera dej?  Då tkr jag att du ska välja våran grupp! Det är äventyrs gruppen och det är verkligen jätte roligt! det låter som vi typ är ute och tältar och begsklättrar men vi har typ åkt till Alborgeni Gävle och det är ungiefär som fångarna på fortet(läs om alborgen i ngt innläg ner) också har vi spelat Lazerdome och det var också skit kul! Jag tycker att du ska välja våran grupp!

''INTE SOM DU TROR'' komfirmering är inte som du tror jag lovar man sitter inte och snackar om gud hela dagarna!

Välkommen til äventyrsgruppen i höst!:)

HEMMA!

Har precis komit hem och tagit en dusch! Herregud vad jag är trött men jag har haft sjukt roligt, Kommer sakna gruppen som f*n:( Men vi får väll ta och ses ngn gång. Snart kommer min mamma hem och vi ska äta hamburgare. Hehhe... Ska nog fixa lite med bloggen och så. Också skulle jag ju göra en smink video. Juste! Det  var ju bra att jag var osminkad då... Fast jag vet inte hur man laddar upp filmr på bloggen. Men jag får väll pröva.

Hörs:)


Jag vill sova!!!

Har precis kommit "hem" eller ja, där vi har lägret. Jag är SKITTRÖTT men ska väll dra
Mej till Preem snart och köpa lite godis.

Jag har inte sovit mkt alls och det kommer jag inte få göra förens på fredag!:/


Lägret!

Tjenare! Hahha jag som tänkte blogga varje dag men det har ju inte riktigt blivit så... Vi har iaf haft jätte roligt:) just nu sitter jag på bussen på väg från Alborgen som ligger i Gävle. Det är ungifär som fångarna på fortet att man ska in i olika celler och klara av dom. Fast det finns inga tigrar, spindlar å ja ni fattar, levande djur. Och det finns heller ingen gubbe som ställer gåtor och man är ett lag och alla går in samtidigt i cellen och hjälps åt.


HAHHA,Många inlägg nu...

Hej igen jag har ändrat designen och om ni inte ser den så tryck på F5. Jag har gjort rosor som bakgrund och en bild på mej vid en vit vägg som heeder. Jag ska FÖRSÖKA att fixa med typ kategorier och sådant. Vet inte om jag hinner det idag isf blir det på torsdag:)

FRÅGESTUND:

Är du kär i någon: ALLA tror att jag är kär men jag LOVAR! Jag är faktiskt inte kär i någon!

När börjar ponnyakuten och kom du med?Jag hade ju inte tänkt att ta ngt om hästar på denhär bloggen men jag skulle svara på alla frågor och så äre. Jag anmälde mej ju till Ponnyakuten men tyvärr så kom jag inte med:( Det spelas in just nu och jag tror att det börjar sändas på tv i slutet av januari- början av februari.

Kan du lägga upp en bild på ditt smink? Hahha ja de är klart att jag kan men jag måste bara fixa det först ( det är lite stökigt)

Kan du göra en sminkvideo? Ja, det kan jag göra men jag ser väldigt konstig ut när jag sminkar mej. menmen...

Det var svaren på frågorna jag fick och om det är ngn som undrar ngt mera så är det bara att slänga iväg en komentar. Jag fick, Jag tror 3 frågor om sminkvideon så det ska jag verkligen försöka göra på typ torsadag eller ngt för idag-ons så ska jag på konfa läger...

FÖRLÅT!

Asså förlåt verkligen för sjukt dålig uppdatering! Jag har inte haft ngt att skriva om men nu är det ju sommarlov och så så nu ska det nog gå bra:) svaren på frågestunden har jag gjort som en vide omen det går inte att ladda upp?? aja, Jag får väll skriva dem i ett inlägg istället! En liten bild från skolavslutningen(Mitt leende= fyfan!)

Benn and Jerrys<3


RSS 2.0